fbpx

Speciaal voor al onze Stille Disco fans in Groningen heeft de SDG Verhuur nu een bezorgservice Groningen. Als je een offerte aanvraagt sturen we een telefoonnummer mee in de email waar je contact kan maken voor een afspraak. Organiseer jij een leuk muziek evenement met wel wat mensen en wil jij wel denken om de volume? Huur bij ons de draadloze koptelefoons om het beste feestje te organiseren. Geniet samen met je vrienden tegelijkertijd van de zelfde muziek zonder je buren tot last te zijn. Het aansluiten van de koptelefoon en de kanalen is heel erg makkelijk. Dit zorgt er voor dat iedereen een leuke ervaring heeft en hard kan feesten.

Silent disco verhuur groningen

Silent disco huren

De silent disco set is makkelijk te bestellen. Je krijgt van ons een zender en minimaal 5 hoofdtelefoons. Voor de rest heb je alleen een laptop nodig en verder geen andere apparatuur. Het aansluiten van de zender gaat via een AUX-kabel die in de laptop moet. Hierna kan je de kanalen verwisselen via de hoofdtelefoons. De draadloze hoofdtelefoons hebben een helder geluid en kunnen uiteraard ook per post worden verzonden. Geniet samen met al je vrienden en gasten van een leuke ervaring waarbij iedereen tevreden is. 

Stille disco

Stille disco of ook wel silent disco genoemd is een term die wordt gebruikt voor een set draadloze hoofdtelefoons en een zender die op verschillende kanalen gezet kan worden. Het werkt super eenvoudig. Je sluit de zender aan op je laptop en kan de kanalen verwisselen met een knopje aan de zijkant van de headset. Door op volgende te klikken kan je van zender wisselen. Je moet dan natuurlijk wel twee of meer zenders hebben. Een set is dus compleet als je een x aantal koptelefoons hebt en een zender. Wil jij gebruik maken van de silent disco? Stuur ons gerust een mail met het aantal koptelefoons, uw telefoonnummer en uw locatie dan wordt u zo snel mogelijk gebeld door een van onze werknemers.

Bij elke order krijgt u een extra cadeautje van ons.

Silent Disco thuispakket huren in Groningen

Woon je in Groningen en wil je zelf een Silent Disco feest organiseren? Dit kan nu, je kan hierdoor gemakkelijk de anderhalve meter bewaren en de buren niet tot last zijn.

Scherpe tarieven & snelle service 

Naast de betrouwbare en snelle service kunt u nu al een silent disco feestje organiseren voor maar €45,- per dag. Stuur ons snel een berichtje of maak een praatje via de chat.

Thuisbezorgd of zelf ophalen

Na dat u een bestelling heeft geplaatst heeft u de mogelijkheid om het pakketje op te komen halen of te laten verzenden naar uw huis. Wij maken het uw gemakkelijk en hebben een ruim aanbod aan koptelefoons.